Skip to main content Skip to search
  • ro
  • en
  • it

Dreptul asigurărilor

Suntem specializați în dreptul asigurărilor, recuperarea daunelor și obținerea despăgubirilor din accidente rutiere. Oferim servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică persoanelor prejudiciate.

Avocatul specializat în dreptul asigurărilor te va consilia în privința problemelor juridice legate de acest domeniu. Este la curent cu legislația, cu tematica privind despăgubirile ce se acordă victimelor accidentelor. Acesta are experiență juridică și abilități necesare de administrare a probelor oportune în domeniul litigiilor născute din raporturi de asigurare. Cu ajutorul său, vei putea obține drepturile la despăgubire și la daunele solicitate.

Consultanța în dreptul asigurărilor abordează problematica din legislația domeniului asigurărilor, iar în cazul asistenței juridice și reprezentării în instanță trebuie să se implice cu responsabilitate în rezolvarea cu succes a cazului tău și să te informeze permanent cu privire la stadiul și evoluția cauzei.

Pentru a-ți da o idee mai bună despre tipurile de asigurări de care ne ocupăm, iată câteva exemple: asigurări de bunuri, asigurări de persoane, asigurări de riscuri financiare, asigurări de transport, asigurări de răspundere civilă.

Pentru toate acestea și multe altele, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.