Skip to main content Skip to search
  • ro
  • en
  • it

Societăți comerciale

Oferim asistență și consultanță completă pentru societăți comerciale și companii, în toate formele prevăzute de către legea 31/1990 RR. Elaborăm și redactăm actul constitutiv al societăților comerciale și oferim consultanță pentru orice modificare a acestuia. Te ajutăm să obții toate avizele necesare pentru sediu și punctul de lucru, depunem dosarul tău la Oficiul Registrului Comercial și ridicăm C.U.I. De asemenea, oferim servicii juridice pentru transformări S.N.C. – S.R.L. – S.C.S. – S.C.A. – S.A.

Oferim asistență societăților comerciale pentru desfășurarea activității curente, dar și asistență în pregătirea și derularea adunărilor generale. Pentru a-ți susține interesele, te vom reprezenta în fața directorului O.R.C. în vederea soluționării cererii.

Pe lângă toate acestea, redactăm acte adiționale la cele constitutive ale societății privind majorările sau reducerile de capital social, schimbarea de sediu, numiri și revocări de administratori și cenzori, dizolvări, fuziuni, divizări, lichidări și deschiderea procedurii de lichidare judiciară.

Pentru toate detaliile și pentru programări, ne puteți contacta, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.