DREPT CIVIL

Te reprezentăm și acționăm în numele și interesul tău pentru orice proces civil. Îți oferim strategii optime ce vor duce la rezolvarea proceselor tale și un bun rezultat. De pe lista noastră nu lipsește consultanța juridică, un factor important pentru a te ajuta să înțelegi mai bine problema din spatele cazului tău.

RECUPERĂRI CREANȚE

Datorită experienței noastre, am creat strategii de recuperare eficientă a debitelor și oferim asistență juridică de specialitate pentru: redactarea notificărilor, procedura somației de plată, procedura executării silite. Toate acestea vor fi exercitate până la recuperarea integrală a sumelor datorate sau demararea procedurii de faliment.

SOCIETĂȚI COMERCIALE

Oferim asistență și consultanță completă pentru companii, în toate formele prevăzute de către legea 31/1990 RR. Elaborăm și redactăm actul constitutiv al societăților comerciale și oferim consultanță pentru orice modificare a acestuia. Te ajutăm să obții toate avizele necesare pentru sediu și punctul de lucru, depunem dosarul tău la Oficiul Registrului Comercial și ridicăm C.U.I.

PROCEDURĂ INSOLVENȚĂ

Cu o vastă experiență în toate aspectele procedurii de insolvență, am asistat și reprezentat clienți într-o mare varietate de litigii. Echipa noastră îți asigură asistență în derularea procedurii concordatului preventiv, ceea ce va face procesul mult mai ușor pentru tine. Oferim asistență juridică și reprezentare în procedura insolvenței persoanei fizice, temeiul de drept fiind Legea 151/2015.

DREPTUL FAMILIEI

Având o vastă experiență în toate ariile acestui procedeu, asigurăm standarde înalte de discreție și etică deoarece înțelegem perfect vulnerabilitatea ta în astfel de momente și dorim să-ți oferim cele mai eficiente soluții. Oferim consultanță completă și pentru efectuarea desfacerii căsătoriilor încheiate între cetățeni români și cetățeni străini, dar și a căsătoriilor doar între cetățeni străini.

DREPTUL ASIGURĂRILOR

Suntem specializați în recuperarea daunelor și obținerea despăgubirilor din accidente rutiere. Oferim servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică persoanelor prejudiciate. Avocatul specializat în asigurări te va consilia în privința problemelor juridice legate de acest domeniu. Este la curent cu legislația, cu tematica privind despăgubirile ce se acordă victimelor accidentelor.

DREPT BANCAR

Băncile sunt supuse unor legi bine închegate ce definesc consumatorii, persoanele fizice și modul de operare al acestora. Modificarea ratei dobânzii fără acord și doar cu înștiințare ulterioară este una dintre situațiile dificile ce pot fi confruntate de clienți. Orice client are dreptul de a solicita instanței să constate nulitatea clauzelor introduse de către părți în contract și de a fi înlocuite cu altele.