Societăți comerciale

Oferim asistență și consultanță completă pentru societăți comerciale și companii, în toate formele prevăzute de către legea 31/1990 RR. Elaborăm și redactăm actul constitutiv al societăților comerciale și oferim consultanță pentru orice modificare a acestuia. Te ajutăm să obții toate avizele necesare pentru sediu și punctul de lucru, depunem dosarul tău la Oficiul Registrului Comercial și ridicăm C.U.I. De asemenea, oferim servicii juridice pentru transformări S.N.C. – S.R.L. – S.C.S. – S.C.A. – S.A.

Oferim asistență societăților comerciale pentru desfășurarea activității curente, dar și asistență în pregătirea și derularea adunărilor generale. Pentru a-ți susține interesele, te vom reprezenta în fața directorului O.R.C. în vederea soluționării cererii.

Pe lângă toate acestea, redactăm acte adiționale la cele constitutive ale societății privind majorările sau reducerile de capital social, schimbarea de sediu, numiri și revocări de administratori și cenzori, dizolvări, fuziuni, divizări, lichidări și deschiderea procedurii de lichidare judiciară.

Pentru toate detaliile și pentru programări, ne puteți contacta, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente

Pentru înființarea unei societăți comerciale în România, este nevoie de următoarele documente:

  • Actele de identitate ale asociaților și administratorilor societății
  • Contractul de închiriere, de comodat sau proprietate asupra sediului societății
  • Actul constitutiv, care trebuie să conțină informații precum numele societății, adresa sediului social, obiectul de activitate, capitalul social, numele și adresele asociaților și administratorilor, precum și informații privind modalitatea de administrare a societății.

Costul înființării unei societăți comerciale poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi tipul de societate (SRL, SA, PFA etc.), serviciile de asistență juridică și taxele de înregistrare la Registrul Comerțului. În general, costurile pot varia între câteva sute de lei până la câteva mii de lei.

Înființarea unei societăți comerciale se poate face și online, prin intermediul portalului www.onrc.ro, unde se pot depune actele necesare în format electronic. Este recomandat să consultați un avocat sau o firmă specializată în consultanță juridică și fiscală pentru a vă ajuta în procesul de înființare a societății și pentru a vă asigura că totul este făcut în conformitate cu legea.