Sperăm ca informaţiile pe care vi le punem la dispoziţie prin intermediul acestui site să vă fie utile în alegerea pe care trebuie să o faceţi atunci când urmează să apelaţi la serviciile de specialitate ale unui cabinet de avocatură.

ECHIPA

Cabinet de avocat cu o echipă bine închegată cu experiență vastă în domeniul litigiilor și arbitrajului. Oferim consultanță, asistență, reprezentare juridică în multiple domenii și creăm strategii complexe în abordarea cazurilor.

Gestionăm relațiile cu clienții prin protejarea poziției acestora și oferirea de soluții optime pentru rezolvarea eficientă a tuturor aspectelor legale. Planificăm și anticipăm toate rezultatele posibile pentru a-ți putea oferi alternative favorabile pentru problemele tale.

De curând, am încheiat un parteneriat cu o firmă de avocatură din Italia. Cu competențe și activitate intensă în domeniile dreptului comercial, al imigrării, litigii și medieri, drept penal și multe altele, compania Vegna & Mendola un partener de prestigiu și încredere.

Studio Legale Internazionale Vegna e Mendola Via Duca della Verdura n. 43 – 90143 Palermo – Italia Tel.: +39 091 5556087 Tel. Fax: +39 091 7320760

Email: marco.mendola@vemlegal.com

Poți vizita pagina oficială aici.

Facilităm accesul la toate informațiile necesare clienților noștri pentru ca aceștia să-și poată exercita pe deplin drepturile. Apărăm drepturile și libertățile legitime prin toate mijloacele ce stau la îndemâna unui avocat de încredere. Clienții noștri au mereu parte de onestitate, probitate, corectitudine, sincercitate și, nu în ultimul rând, confidențialitate.

Mitran Gh. Mugurel

Absolvent al Universității de drept „Titu Maiorescu”, membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România din 1999 și consilier în Consiliului Baroului Timiș din 2015,  avocat Gheorghe Mugurel Mitran activează pe întreg teritoriul României în domeniile: drept comercial, contracte speciale, drept societar și drept civil. Fiind vorbitor fluent în limbile engleză și italiană, este flexibil în preluarea cazurilor cu element de extraneitate.

Dorel Maiurgia

A finalizat studiile de Drept la Universitatea de Vest din Timișoara în 2003 și a fost admis ca membru al Baroului Timiș și al Uniunii Naționale a Barourilor din România în 2008. Domeniile sale de activitate sunt, după cum urmează: drept administrativ, dreptul muncii, drept civil – drepturi reale, contracte speciale, drept succesoral.

SUNTEM MEMBRI AI